شروع ثبت نام کنکور سراسری 1401-1400

با توجه به امکان شرکت هنرجویان رشته فنی و حرفه ای در کنکور سراسری و رقابت با دانش آموزان رشته های نظری، علاقمندان

می توانند جهت ثبت نام به دفتر معاونت در هنرستان مراجعه کنند

مدارک مورد نیاز:

• اسکن عکس 4*3
  • شناسنامه
  • اطلاعات محل سکونت ( کدپستی، آدرس و …)
  • کارت بانکی دارای رمز دوم

چرا باید در کنکور سراسری شرکت کنیم؟

شرکت در کنکور سراسری علاوه بر کنکور فنی و حرفه ای، دارای مزایایی می باشد که در ادامه به برخی از آنها اشاره می کنیم:

• آشنایی با محیط و فضای آزمون
  • تجربه شرایط برگزاری آزمون و در نظر گرفتن آن به عنوان کنکور آزمایشی
  • امکان تحصیل در رشته های کارشناسی به صورت پیوسته
  • تعداد بیشتر دانشگاه های پذیرنده در کنکور سراسری
  • تنوع بیشتر در انتخاب رشته

آیا برای شروع دیر شده است؟

با توجه به اینکه از بهمن ماه تا تیر ماه 1401 داوطلبان کنکور 1401 حداقل 5 ماه زمان برای مطالعه مفید دارند. داوطلبان در این مدت زمان باقی مانده به دو گروه تقسیم می شوند:

1_ دانش آموزانی که مطالعه مباحث را به اتمام رسانده اند و از بهمن ماه هدف مرور و جمع بندی مباحثی که مطالعه کردند را دارند.

2_ دانش آموزانی که مطالعه چندانی نداشتند و از بهمن ها تعیین هدف کرده اند و می خواهند در ماه های آخر مطالعه جدی داشته باشند .

باید گفت که بچه های گروه دوم هم شانس قبولی در کنکور را دارند اما باید با انگیزه ی بیشتری تلاش کنند .

اگر جزو بچه های گروه دوم هستید و از الان قصد کسب موفقیت در کنکور سراسری ۱۴۰۱ را دارید حتما از راهنمایی های معاون پایه دوازدهم آقای مهندس موسوی و البته مشاور هنرستان آقای دکتر خالقیان استفاده کنید .

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

هجده − نه =