چرا باید در هنرستان تحصیل کنیم؟ مزایای آن چیست؟

شاید شما هم یکی از افرادی باشید که قصد انتخاب رشته دارید و بین انتخاب رشته های فنی و نظری دچار سردرگمی شدید. این مطلب می تواند به شما کمک کند که چرا شما باید در هنرستان تحصیل کنید و از چه مزایایی برخوردار می شوید.

دیدگاه قدیمی نسبت به هنرستان ها

تا چندین سال پیش، دید جامعه به هنرستان ها به شکل کلیشه ای نادرست بود به این شکل که هرکس در هنرستان تحصیل می کرد دارای هوش پایینتری نسبت به سایر دانش آموزان داشت. البته خوشبختانه این دیدگاه هم اکنون عوض شده است و حتی ثابت شده است که کسانی که در هنرستان تحصیل می کنند نه تنها چیزی از بقیه کم ندارند بلکه دارای قابلیت های بیشتری نسبت به بقیه هستند.

مزایای تحصیل در هنرستان چیست ؟

تحصیل در هنرستان مزایای بسیاری دارد اما ما در ادامه به برخی از آنها اشاره می کنیم:

1. ورود به بازار کار

راهنمای انتخاب بهترین هنرستان تهران

از آنجایی که در هنرستان دروس به شکل عملی می باشند و مهارت های هنرجویان تقویت می شود، آنها می توانند حتی هنگام تحصیل نیز به بازار کار ورود پیدا کنند. در رشته های فنی و حرفه ای و کار و دانش، دروس تخصصی مختص به هر رشته وجود دارد که هنرجویان با فراگیری آنها می توانند با دانش کافی به انجام پروژه های عملی بپردازند.

2. رشته های متنوع در هنرستان

رشته‌های هنرستان، تنوع بسیار زیادی دارند و این بی‌تردید، یکی از بزرگ‌ترین مزایای ثبت‌نام در هنرستان است. از شروط اساسی موفقیت افراد در زندگی آن است که رشته تحصیلی آن‌ها با علایق و استعدادهایشان متناسب باشد. وجود این تناسب در موفقیت تحصیلی و متعاقباً حرفه‌ای افراد نقش اساسی و انکارناپذیری ایفا می‌کند.

وقتی دانش‌آموز گزینه‌های زیادی را برای ادامه تحصیل پیش رو داشته باشد، آزادی عمل بیشتری در انتخاب رشته‌ای دارد که با توانایی‌ها و علایقش، هم‌راستاست. این هم‌راستایی، علاوه بر ایجاد انگیزه و رضایت درونی از تحصیل، موفقیت شغلی دانش‌آموز در آینده را نیز تا حد زیادی تضمین می‌کند.

در ادامه برای آشنایی شما ویدیویی تهیه شده است که شما را به تماشای آن دعوت می کنم

شروع ثبت نام کنکور سراسری 1401-1400

با توجه به امکان شرکت هنرجویان رشته فنی و حرفه ای در کنکور سراسری و رقابت با دانش آموزان رشته های نظری، علاقمندان

می توانند جهت ثبت نام به دفتر معاونت در هنرستان مراجعه کنند

مدارک مورد نیاز:

• اسکن عکس 4*3
  • شناسنامه
  • اطلاعات محل سکونت ( کدپستی، آدرس و …)
  • کارت بانکی دارای رمز دوم

چرا باید در کنکور سراسری شرکت کنیم؟

شرکت در کنکور سراسری علاوه بر کنکور فنی و حرفه ای، دارای مزایایی می باشد که در ادامه به برخی از آنها اشاره می کنیم:

• آشنایی با محیط و فضای آزمون
  • تجربه شرایط برگزاری آزمون و در نظر گرفتن آن به عنوان کنکور آزمایشی
  • امکان تحصیل در رشته های کارشناسی به صورت پیوسته
  • تعداد بیشتر دانشگاه های پذیرنده در کنکور سراسری
  • تنوع بیشتر در انتخاب رشته

آیا برای شروع دیر شده است؟

با توجه به اینکه از بهمن ماه تا تیر ماه 1401 داوطلبان کنکور 1401 حداقل 5 ماه زمان برای مطالعه مفید دارند. داوطلبان در این مدت زمان باقی مانده به دو گروه تقسیم می شوند:

1_ دانش آموزانی که مطالعه مباحث را به اتمام رسانده اند و از بهمن ماه هدف مرور و جمع بندی مباحثی که مطالعه کردند را دارند.

2_ دانش آموزانی که مطالعه چندانی نداشتند و از بهمن ها تعیین هدف کرده اند و می خواهند در ماه های آخر مطالعه جدی داشته باشند .

باید گفت که بچه های گروه دوم هم شانس قبولی در کنکور را دارند اما باید با انگیزه ی بیشتری تلاش کنند .

اگر جزو بچه های گروه دوم هستید و از الان قصد کسب موفقیت در کنکور سراسری ۱۴۰۱ را دارید حتما از راهنمایی های معاون پایه دوازدهم آقای مهندس موسوی و البته مشاور هنرستان آقای دکتر خالقیان استفاده کنید .