جشن مجازی روز دانش آموز 13 آبان ماه 1399

با توجه به شیوع ویروس منحوس کرونا و غیرحضوری برگزار شدن کلیه برنامه ها و فعالیت های هنرستان ، جشن روز دانش آموز در 13 آبان ماه امسال به صورت مجازی برگزار گردید . در این مراسم مدیریت محترم هنرستان آقای مهندس شیرازی و معاونت پرورشی هنرستان آقای مهندس نوری حضور داشتند. در پایان این مراسم از هنرجویانی که در مسابقات فرهنگی و مذهبی هنرستان شرکت کرده بودند و مقام اول را کسب کرده بودند تقدیر بعمل آمد .

برنامه درسی سال تحصیلی 400-99 به تفکیک هر پایه و رشته

برنامه درسی سال تحصیلی 400-99 به تفکیک هر پایه قرار داده شده است . لازم به ذکر است کلاس های آنلاین کلیه پایه ها طبق همین برنامه برگزار میگردد . شروع کلاس های آنلاین از ساعت 9 صبح می باشد .

جلسه توجیهی و آشنایی با اولیاء محترم هنرجویان جدیدالورود .شهریور ماه99

اولین جلسه با اولیای محترم هنرجویان پایه دهم و جدیدالورود با حضور مدیریت محترم و معاونین هنرستان در روز پنجشنبه مورخ 13 شهریور ماه 99 با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار گردید .

هنرجویان برتر و ممتاز سال تحصیلی 98-99

با عرض تبریک به کادر آموزشی و اجرایی پر تلاش هنرستان و همچنین اولیای گرامی ، اسامی هنرجویان ممتاز و برتر سال تحصیلی 99-98 به شرح ذیل می باشد . برای این عزیران آرزوی سلامتی و موفقیت در تمام مراحل زندگی را داریم .

گزارش برگزاری کلاسهای غیرحضوری و آنلاین در ایام شیوع ویروس کرونا

هنرستان فنی و حرفه ای فرهنگ جوان از ابتدای شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مدارس ’ علاوه ضبط فیلم های آموزشی و تولید محتوای الکترونیکی و همچنین در کنار ارائه مطالب درسی در نرم افزار شاد ’ اقدام به برگزاری کلاسهای آنلاین درسی و پلتفرم skyroom در کلیه دروس عمومی و تخصصی کرده است . که می توانید گوشه ای از این فعالیت ها را در کلیپ زیر مشاهده نمایید .

تصاویر ضدعفونی هنرستان جهت بازگشایی مجدد مدارس از 27 اردیبهشت ماه 99

با توجه به بازگشایی مجدد مدارس از 27 اردیبهشت ماه ’ لذا کلیه فضاهای هنرستان با مواد خاص ضدعفونی کننده گندزدایی و ضدعفونی گردید . همچنین کلیه دستورالعمل های بهداشتی جهت حضور مجدد هنرجویان رعایت و آماده سازی شد. گوشه ای از این فعالیت ها را می توانید در کلیپ زیر مشاهده نمایید.