اردوی بازدید از کاخ گلستان بهمن ماه 98

به مناسبت دهه فجر و ایام پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی اردوی بازدید از کاخ تاریخی گلستان برگزار گردید . در این بازدید هنرجویان با جاذبه های این کاخ زیبا و تاریخی آشنا شدند .

استفاده از نرم افزار دایاموز در جهت هوشمند سازی هنرستان

❌قابل توجه کلیه هنرجویان و اولیا محترم ایشان
پیرو آیین نامه اجرایی هوشمند سازی مدارس ، هنرستان فنی و حرفه‌ای فرهنگ جوان اقدام به استفاده از نرم افزار دایاموز کرده است . نحوه ورود و استفاده از این نرم افزار امروز به صورت کلاس به کلاس برای کلیه هنرجویان توضیح داده شد .
برای اولیا محترمی که طی امروز و فردا هم در جلسه شرکت خواهند کرد توضیح داده خواهد شد .
این نرم افزار از امروز به طور رسمی آغاز به کار کرده است .
و از روز شنبه برای هنرجویان عزیزی که حداقل یکی از اولیا ایشان از این برنامه استفاده نکرده است ، نمره انضباط کسر خواهد شد .
برخی از امکانات دایاموز :
ثبت حضور و غیاب و تاخیر ورود هنرجویان
ثبت نمرات کلاسی و فعالیت های فرزندتان
امکان تبادل پیام بین دبیران و اولیا محترم و ….

دریافت نسخه اندروید ویژه اولیا

دریافت نسخه ios ویژه اولیا
لینک را کپی و با مرورگر گوشی باز کنید و سپس گزینه
add to home screen را بزنید
app.dayamooz.com

لینک ورود هنرجویان از طریق مرورگر و با کد اشتراک

نام کاربری و رمز عبور مخصوص اولیا شماره تلفن هر کدام از اولیا می باشد
ورود هنرجویان از طریق کد اشتراکی که از طریق نرم افزار اولیا دریافت خواهند کرد امکان پذیر می باشد .
ضمنا کلیه اولیا میتوانند جهت رفع مشکلات نصب و راه اندازی در ساعات اداری با هنرستان تماس بگیرند ، همچنین اپراتور این نرم افزار آقای امینی میباشد .

با کپی کردن آدرس های اینترنتی درج شده در مرورگر خود به صفحات دانلود این نرم افزار هدایت خواهید شد .

نمونه ای از محیط نرم افزار

جشن زنگ انقلاب / 12 بهمن ماه 1398

مراسم جشن زنگ انقلاب در روز شنبه 12 بهمن ماه 98 با حضور مدیریت و معاونین و حضور پرشور هنرجویان در هنرستان برگزار گردید . در این مراسم راس ساعت 9:33 دقیقه به مناسبت بازگشت تاریخی حضرت امام خمینی (ره) به میهن اسلامی زنگ هنرستان به صدا درآمد . و جشن شادی برگزار گردید .

رای گیری بیست و دومین انتخابات شورای دانش آموزی سال 98

رای گیری بیست و دومین دوره انتخابات شورای دانش آموزی در روز چهارشنبه اول آبان ماه 98 همزمان با سراسر مدارس کشور در هنرستان فرهنگ جوان برگزار گردید .

( معاونت پرورشی هنرستان فنی و حرفه ای فرهنگ جوان )

اولین جلسه انجمن اولیاء و مربیان سال تحصیلی 99-98

اولین جلسه انجمن اولیاء و مربیان سال تحصیلی 99-98 در هنرستان برگزار گردید .

در این جلسه مدیریت محترم هنرستان -معاونت پرورشی – معاونت انظباطی و آموزشی مطالبی را برای اولیاء محترم بیان کردند . همچنین گزارشی از عملکرد سال تحصیلی گذشته ارائه کرده و برنامه سال تحصیلی پیش رو را به اطلاع رساندند . در آخر این جلسه رای گیری برای انتخاب انجمن اولیاء و مربیان انجام گردید .