جشن مجازی روز دانش آموز 13 آبان ماه 1399

با توجه به شیوع ویروس منحوس کرونا و غیرحضوری برگزار شدن کلیه برنامه ها و فعالیت های هنرستان ، جشن روز دانش آموز در 13 آبان ماه امسال به صورت مجازی برگزار گردید . در این مراسم مدیریت محترم هنرستان آقای مهندس شیرازی و معاونت پرورشی هنرستان آقای مهندس نوری حضور داشتند. در پایان این مراسم از هنرجویانی که در مسابقات فرهنگی و مذهبی هنرستان شرکت کرده بودند و مقام اول را کسب کرده بودند تقدیر بعمل آمد .

گزارش برگزاری کلاسهای غیرحضوری و آنلاین در ایام شیوع ویروس کرونا

هنرستان فنی و حرفه ای فرهنگ جوان از ابتدای شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مدارس ’ علاوه ضبط فیلم های آموزشی و تولید محتوای الکترونیکی و همچنین در کنار ارائه مطالب درسی در نرم افزار شاد ’ اقدام به برگزاری کلاسهای آنلاین درسی و پلتفرم skyroom در کلیه دروس عمومی و تخصصی کرده است . که می توانید گوشه ای از این فعالیت ها را در کلیپ زیر مشاهده نمایید .

تصاویر ضدعفونی هنرستان جهت بازگشایی مجدد مدارس از 27 اردیبهشت ماه 99

با توجه به بازگشایی مجدد مدارس از 27 اردیبهشت ماه ’ لذا کلیه فضاهای هنرستان با مواد خاص ضدعفونی کننده گندزدایی و ضدعفونی گردید . همچنین کلیه دستورالعمل های بهداشتی جهت حضور مجدد هنرجویان رعایت و آماده سازی شد. گوشه ای از این فعالیت ها را می توانید در کلیپ زیر مشاهده نمایید.

ضبط فیلم های آموزشی در ایام تعطیلی مدارس در هنرستان فرهنگ جوان

با توجه به اینکه کلیه مدارس به علت شیوع ویروس کرونا تعطیلی می باشند اما کادر آموزشی و اداری هنرستان فرهنگ جوان به جهت جلوگیری از تعطیلی روند آموزشی و عقب افتادگی درسی هنرجویان در مدرسه حاضر شده و اقدام به ضبط فیلم های آموزشی میکنند .

شما اولیای محترم و هنرجویان عزیز می توانید با مراجعه به کانال تلگرام و یا صفحه رسمی هنرستان فرهنگ جوان در آپارات فیلم های درس مورد نظر خود را مشاهده و دریافت کنید .

جهت هدایت به صفحه رسمی هنرستان در آپارات و دریافت فیلم های درسی روی عکس زیر کلیک کنید

نمایی از صفحه رسمی هنرستان فرهنگ جوان در سایت آپارات

>> روی عکس بالا کلیک کنید <<

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام هر پایه

اولیای محترم می توانند جهت مشاوره تحصیلی رایگان ‚  ثبت نام سال تحصیلی 1401-1400‚ آگاهی از شهریه سال جدید و بازدید از فضای هنرستان روز های شنبه الی چهارشنبه از ساعت 8:30 صبح الی 14 به هنرستان مراجعه نمایند . جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های هنرستان تماس حاص فرمائید .

لازم به ذکر است برای ثبت نام هنرجویان جدید الورود حضور هنرجو به همراه اولیای ایشان الزامی است .