حضور هنرجویان و دبیران با رعایت پروتکل های بهداشتی

با بازگشایی رسمی مجدد مدارس از 27 اردیبهشت ماه 99 ’ دبیران و هنرجویان عزیز با رعایت پروتکل های بهداشتی جهت برگزاری کلاس های رفع اشکال در هنرستان حضور پیدا کردند .

تصاویر زیر مربوط به تاریخ 27 اردیبهشت ماه 99 به بعد می باشد .

گزارش برگزاری کلاسهای آنلاین در ایام تعطیلی مدارس

هنرستان فنی و حرفه ای فرهنگ جوان از ابتدای شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مدارس ’ علاوه ضبط فیلم های آموزشی و تولید محتوای الکترونیکی و همچنین در کنار ارائه مطالب درسی در نرم افزار شاد ’ اقدام به برگزاری کلاسهای آنلاین در کلیه دروس عمومی و تخصصی کرده است . که می توانید گوشه ای از این فعالیت ها را در کلیپ زیر مشاهده نمایید .

تصاویر ضدعفونی هنرستان جهت بازگشایی مجدد مدارس از 27 اردیبهشت ماه 99

با توجه به بازگشایی مجدد مدارس از 27 اردیبهشت ماه ’ لذا کلیه فضاهای هنرستان با مواد خاص ضدعفونی کننده گندزدایی و ضدعفونی گردید . همچنین کلیه دستورالعمل های بهداشتی جهت حضور مجدد هنرجویان رعایت و آماده سازی شد. گوشه ای از این فعالیت ها را می توانید در کلیپ زیر مشاهده نمایید.

برنامه کلاس های آنلاین

برنامه هفتگی کلاس های آنلاین هنرستان فرهنگ جوان به شرح ذیر است .

لذا هنرجویان عزیز موظف هستند طبق روز و ساعت اعلام شده از طریق لینک هر کلاس که در نرم افزار شاد ارسال خواهد شد وارد کلاس خود شده و علاوه بر ثبت حضور از مطالب ارائه شده توسط دبیر استفاده نمایند .

عدم حضور در کلاس هاس آنلاین موجب ثبت غیبت غیر موجه و کسر نمره خواهد شد .

ضبط فیلم های آموزشی در ایام تعطیلی مدارس در هنرستان فرهنگ جوان

با توجه به اینکه کلیه مدارس به علت شیوع ویروس کرونا تعطیلی می باشند اما کادر آموزشی و اداری هنرستان فرهنگ جوان به جهت جلوگیری از تعطیلی روند آموزشی و عقب افتادگی درسی هنرجویان در مدرسه حاضر شده و اقدام به ضبط فیلم های آموزشی میکنند .

شما اولیای محترم و هنرجویان عزیز می توانید با مراجعه به کانال تلگرام و یا صفحه رسمی هنرستان فرهنگ جوان در آپارات فیلم های درس مورد نظر خود را مشاهده و دریافت کنید .

جهت هدایت به صفحه رسمی هنرستان در آپارات و دریافت فیلم های درسی روی عکس زیر کلیک کنید

نمایی از صفحه رسمی هنرستان فرهنگ جوان در سایت آپارات

>> روی عکس بالا کلیک کنید <<

تغییر رشته از رشته های نظری به فنی و حرفه ای

اگر از انتخاب رشته ی خود در سال گذشته پشیمان هستید به شما پیشنهاد می کنیم با ما تماس بگیرید .

تغییر رشته از شاخه های نظری به فنی و حرفه ای در کوتاه ترین مدت ممکن .

جهت مشاوره تحصیلی رایگان و تغییر رشته می توانید در روز های شنبه الی چهارشنبه از ساعت 8:30 الی 13:30 به هنرستان مراجعه نمایید .

همچنین می توانید از طریق شماره تلفن های هنرستان با ما تماس حاصل فرمائید .

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام هر پایه

اولیای محترم می توانند جهت مشاوره تحصیلی رایگان ‚  ثبت نام سال تحصیلی 1400-1399 ‚ آگاهی از شهریه سال جدید و بازدید از فضای هنرستان روز های شنبه الی چهارشنبه از ساعت 8:30 الی 13:30 به هنرستان مراجعه نمایند . جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های هنرستان تماس حاص فرمائید .

لازم به ذکر است برای ثبت نام هنرجویان جدید الورود حضور هنرجو به همراه اولیای ایشان الزامی است .

اردوی بازدید از کاخ گلستان بهمن ماه 98

به مناسبت دهه فجر و ایام پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی اردوی بازدید از کاخ تاریخی گلستان برگزار گردید . در این بازدید هنرجویان با جاذبه های این کاخ زیبا و تاریخی آشنا شدند .

استفاده از نرم افزار دایاموز در جهت هوشمند سازی هنرستان

❌قابل توجه کلیه هنرجویان و اولیا محترم ایشان
پیرو آیین نامه اجرایی هوشمند سازی مدارس ، هنرستان فنی و حرفه‌ای فرهنگ جوان اقدام به استفاده از نرم افزار دایاموز کرده است . نحوه ورود و استفاده از این نرم افزار امروز به صورت کلاس به کلاس برای کلیه هنرجویان توضیح داده شد .
برای اولیا محترمی که طی امروز و فردا هم در جلسه شرکت خواهند کرد توضیح داده خواهد شد .
این نرم افزار از امروز به طور رسمی آغاز به کار کرده است .
و از روز شنبه برای هنرجویان عزیزی که حداقل یکی از اولیا ایشان از این برنامه استفاده نکرده است ، نمره انضباط کسر خواهد شد .
برخی از امکانات دایاموز :
ثبت حضور و غیاب و تاخیر ورود هنرجویان
ثبت نمرات کلاسی و فعالیت های فرزندتان
امکان تبادل پیام بین دبیران و اولیا محترم و ….

دریافت نسخه اندروید ویژه اولیا

دریافت نسخه ios ویژه اولیا
لینک را کپی و با مرورگر گوشی باز کنید و سپس گزینه
add to home screen را بزنید
app.dayamooz.com

لینک ورود هنرجویان از طریق مرورگر و با کد اشتراک

نام کاربری و رمز عبور مخصوص اولیا شماره تلفن هر کدام از اولیا می باشد
ورود هنرجویان از طریق کد اشتراکی که از طریق نرم افزار اولیا دریافت خواهند کرد امکان پذیر می باشد .
ضمنا کلیه اولیا میتوانند جهت رفع مشکلات نصب و راه اندازی در ساعات اداری با هنرستان تماس بگیرند ، همچنین اپراتور این نرم افزار آقای امینی میباشد .

با کپی کردن آدرس های اینترنتی درج شده در مرورگر خود به صفحات دانلود این نرم افزار هدایت خواهید شد .

نمونه ای از محیط نرم افزار