چرا باید در هنرستان تحصیل کنیم؟ مزایای آن چیست؟

شاید شما هم یکی از افرادی باشید که قصد انتخاب رشته دارید و بین انتخاب رشته های فنی و نظری دچار سردرگمی شدید. این مطلب می تواند به شما کمک کند که چرا شما باید در هنرستان تحصیل کنید و از چه مزایایی برخوردار می شوید.

دیدگاه قدیمی نسبت به هنرستان ها

تا چندین سال پیش، دید جامعه به هنرستان ها به شکل کلیشه ای نادرست بود به این شکل که هرکس در هنرستان تحصیل می کرد دارای هوش پایینتری نسبت به سایر دانش آموزان داشت. البته خوشبختانه این دیدگاه هم اکنون عوض شده است و حتی ثابت شده است که کسانی که در هنرستان تحصیل می کنند نه تنها چیزی از بقیه کم ندارند بلکه دارای قابلیت های بیشتری نسبت به بقیه هستند.

مزایای تحصیل در هنرستان چیست ؟

تحصیل در هنرستان مزایای بسیاری دارد اما ما در ادامه به برخی از آنها اشاره می کنیم:

1. ورود به بازار کار

راهنمای انتخاب بهترین هنرستان تهران

از آنجایی که در هنرستان دروس به شکل عملی می باشند و مهارت های هنرجویان تقویت می شود، آنها می توانند حتی هنگام تحصیل نیز به بازار کار ورود پیدا کنند. در رشته های فنی و حرفه ای و کار و دانش، دروس تخصصی مختص به هر رشته وجود دارد که هنرجویان با فراگیری آنها می توانند با دانش کافی به انجام پروژه های عملی بپردازند.

2. رشته های متنوع در هنرستان

رشته‌های هنرستان، تنوع بسیار زیادی دارند و این بی‌تردید، یکی از بزرگ‌ترین مزایای ثبت‌نام در هنرستان است. از شروط اساسی موفقیت افراد در زندگی آن است که رشته تحصیلی آن‌ها با علایق و استعدادهایشان متناسب باشد. وجود این تناسب در موفقیت تحصیلی و متعاقباً حرفه‌ای افراد نقش اساسی و انکارناپذیری ایفا می‌کند.

وقتی دانش‌آموز گزینه‌های زیادی را برای ادامه تحصیل پیش رو داشته باشد، آزادی عمل بیشتری در انتخاب رشته‌ای دارد که با توانایی‌ها و علایقش، هم‌راستاست. این هم‌راستایی، علاوه بر ایجاد انگیزه و رضایت درونی از تحصیل، موفقیت شغلی دانش‌آموز در آینده را نیز تا حد زیادی تضمین می‌کند.

در ادامه برای آشنایی شما ویدیویی تهیه شده است که شما را به تماشای آن دعوت می کنم

بازگشایی مدارس و مراکز آموزشی از 14 فروردین 1401

ستاد ملی مقابله با کرونا بر روی بازگشایی همه مدارس و مراکز آموزشی از 14 فروردین ماه تاکید کرد.

آیا مدارس تمامی کشور به شکل حضوری برگزارمی شود؟

به گزارش ایسنا، رضوان حکیم زاده اظهار کرد: که از آنجایی که در نیمه دوم آبان ماه دانش آموزان حضور در مدرسه را تجربه کرده اند و بار اولشان نیست که در مدرسه حضور می یابند، آمادگی کافی برای کلاس های حضوری در تمامی دانش اموزان وجود دارد. وی در ادامه تاکید کرد که دستورالعمل های مربوطه بزودی به مدارس ابلاغ خواهد شد.

رعایت پروتکل های بهداشتی به چه شیوه ای می باشد ؟

طبق مصوبات ستاد مقابله با کرونا، شیوه نامه هایی نسبت به شرایط کنونی به مدارس ابلاغ خواهد شد. زدن ماسک توسط همه دانش آموزان و کادر مدرسه، تهیه فضا کافی و رعایت فاصله فیزیکی مناسب ( 1.5 متر) و دیگر پروتکل های بهداشتی همچنان پابرجا و الزامی خواهد بود.

رعات پروتکل های بهداشتی مدارس

شرایط برگزاری کلاس ها در هنرستان فنی و حرفه ای فرهنگ جوان به چه شکل خواهد بود ؟

با توجه به ابلاغیه وزارت آموزش و پرورش به مدارس در خصوص برگزاری کلاس ها به شکل حضوری، شرایط زیر در هنرستان برقرار خواهد بود:

• تمامی دانش آموزان، معلمین و عوامل اجرایی طبق برنامه هفتگی هادی مدرسه الزاما در مدرسه حضور خواهند یافت.
  • ️حضور غیاب دانش آموزان و همچنین عوامل آموزشی و اجرایی مدارس روزانه بطور مرتب و مستمر انجام وبا هرگونه غیبت غیرموجه برابر مقررات و آیین نامه اجرایی مدارس برخورد خواهد شد.
  • هیچ گونه آموزش و تدریس رسمی روزانه مطالب درسی در بستر شاد و سایر پلتفرم ها توسط همکاران انجام نخواهد شد(بستر شاد و سایر پلتفرم ها صرفا فرصت و ظرفیتی کامل برای توسعه محتوای پشتیبان، ارتباط اولیا و مربیان، فراخوان ها، نظرسنجی، اجرای پویش ها، گفتگو و اندیشه ورزی، فعالیت های تکمیلی کلاسی، ارسال و پیگیری تکالیف مهارت محور و اجرای فوق برنامه های تکمیلی، جبرانی، اختیاری و…خواهد بود).
  • حضور همه دانش آموزان در کلاس در طول هفته و پیگیری همه مواد درسی و زمان آموزش رسمی و عادی برابر سند برنامه درس ملی و برخورداری همه دانش آموزان از تمامی ساعات آموزشی و زنگ های روزانه در طول هفته الزامی است.
  • ️اجباری به تهیه لباس متحدالشکل برای دانش آموزان در ادامه سال تحصیلی جاری وجود ندارد اما پوشش باید مناسب فضای مدرسه باشد.

برگزاری جشن عید مبعث – اسفند ماه ۱۴۰۰

به مناسبت عید بزرگ مبعث، وبیناری با موضوع اهمیت بعثت پیامبر (ص) به صورت مجازی برگزار گردید که در این جلسه استاد ارجمند آقای انیشه برای هنرجویان مطالبی را در این خصوص فرمودند. در پایان، به قید قرعه به تعدادی از هنرجویان جوایزی اهدا شد.

شروع ثبت نام کنکور سراسری 1401-1400

با توجه به امکان شرکت هنرجویان رشته فنی و حرفه ای در کنکور سراسری و رقابت با دانش آموزان رشته های نظری، علاقمندان

می توانند جهت ثبت نام به دفتر معاونت در هنرستان مراجعه کنند

مدارک مورد نیاز:

• اسکن عکس 4*3
  • شناسنامه
  • اطلاعات محل سکونت ( کدپستی، آدرس و …)
  • کارت بانکی دارای رمز دوم

چرا باید در کنکور سراسری شرکت کنیم؟

شرکت در کنکور سراسری علاوه بر کنکور فنی و حرفه ای، دارای مزایایی می باشد که در ادامه به برخی از آنها اشاره می کنیم:

• آشنایی با محیط و فضای آزمون
  • تجربه شرایط برگزاری آزمون و در نظر گرفتن آن به عنوان کنکور آزمایشی
  • امکان تحصیل در رشته های کارشناسی به صورت پیوسته
  • تعداد بیشتر دانشگاه های پذیرنده در کنکور سراسری
  • تنوع بیشتر در انتخاب رشته

آیا برای شروع دیر شده است؟

با توجه به اینکه از بهمن ماه تا تیر ماه 1401 داوطلبان کنکور 1401 حداقل 5 ماه زمان برای مطالعه مفید دارند. داوطلبان در این مدت زمان باقی مانده به دو گروه تقسیم می شوند:

1_ دانش آموزانی که مطالعه مباحث را به اتمام رسانده اند و از بهمن ماه هدف مرور و جمع بندی مباحثی که مطالعه کردند را دارند.

2_ دانش آموزانی که مطالعه چندانی نداشتند و از بهمن ها تعیین هدف کرده اند و می خواهند در ماه های آخر مطالعه جدی داشته باشند .

باید گفت که بچه های گروه دوم هم شانس قبولی در کنکور را دارند اما باید با انگیزه ی بیشتری تلاش کنند .

اگر جزو بچه های گروه دوم هستید و از الان قصد کسب موفقیت در کنکور سراسری ۱۴۰۱ را دارید حتما از راهنمایی های معاون پایه دوازدهم آقای مهندس موسوی و البته مشاور هنرستان آقای دکتر خالقیان استفاده کنید .