فراخوان کلیپ سازی محرم تا صفر #حسین_معنی_آزادی

علاقمندان می‌توانند به بانک صوتی محرم ۹۸ حاج میثم مطیعی _ از شب اول محرم به بعد _ در پایگاه اینترنتی http://meysammotiee.ir/ و شبکه‌های اجتماعی به نشانی: MeysamMotiee@ مراجعه نموده و از صوت دل‌خواه خود کلیپ تهیه نموده و تولیدات خود را با هشتگ #حسین_معنی_آزادی منتشر کنند و نسخه تقطیع نشده و کامل آن را همراه با مشخصات و تلفن خود به آیدی: tovlidat98@ ارسال نمایند.

تولیدات برتر از شبکه افق سیما پخش خواهد شد . همچنین به صورت ثابت در شبکه‌های اجتماعی رسمی حاج میثم مطیعی منتشر خواهد شد.

مراسم آغاز سال تحصیلی 99-98

مراسم صبحگاه و آغاز سال تحصیلی جدید با حضور پرشور هنرجویان و کادر آموزشی و اداری هنرستان در روز دوشنبه اول مهر ماه 98 آغار گردید .

در این مراسم مدیریت و معاونین هنرستان ضمن عرض تبریک و خوشآمد گویی به هنرجویان عزیز مطالبی را در خصوص سال تحصیلی و اهمیت کسب علم و دانش همراه با مهارت آموزی بیان کردند .

در پایان هنرجویان ضمن پذیرایی با توسل و بوسیدن کلام الله مجید به کلاسها ی درس هدایت شده و همچنین در همین روز کتابهای درسی خود را دریافت کردند .

تغییر رشته از رشته های نظری به فنی و حرفه ای

اگر از انتخاب رشته ی خود در سال گذشته پشیمان هستید به شما پیشنهاد می کنیم با ما تماس بگیرید .

تغییر رشته از شاخه های نظری به فنی و حرفه ای در کوتاه ترین مدت ممکن .

جهت مشاوره تحصیلی رایگان و تغییر رشته می توانید در روز های شنبه الی چهارشنبه از ساعت 8:30 الی 13:30 به هنرستان مراجعه نمایید .

همچنین می توانید از طریق شماره تلفن های هنرستان با ما تماس حاصل فرمائید .

نماز صبح به جلوگیری از سکته های قلبی کمک می کند

تحقیقات علمی نشان می‌دهد ادای بوقت نماز صبح ، بهترین راه برای پیشگیری و درمان بیماریهای قلبی و تصلب شرائین است. به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از روزنامه اردنی الحقیقه الدولیه، شماری از متخصصان انجمن پزشکان قلب اردن با اعلام نتایج این تحقیق افزودند: ادای بوقت نماز صبح به درمان بیماری های قلبی و تصلب شرائین کمک می کند. گرفتگی عضله قلب باعث سکته قلبی و تصلب شرائین نیز عامل سکته مغزی است.

لازم به ذکر است اکثر سکته ها در ساعات اولیه صبح بعلت غلظت خون بالا رخ می دهد .