برنامه درسی سال تحصیلی 400-99 به تفکیک هر پایه و رشته

برنامه درسی سال تحصیلی 400-99 به تفکیک هر پایه قرار داده شده است . لازم به ذکر است کلاس های آنلاین کلیه پایه ها طبق همین برنامه برگزار میگردد . شروع کلاس های آنلاین از ساعت 9 صبح می باشد .

جلسه توجیهی و آشنایی با اولیاء محترم هنرجویان جدیدالورود .شهریور ماه99

اولین جلسه با اولیای محترم هنرجویان پایه دهم و جدیدالورود با حضور مدیریت محترم و معاونین هنرستان در روز پنجشنبه مورخ 13 شهریور ماه 99 با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار گردید .

هنرجویان برتر و ممتاز سال تحصیلی 98-99

با عرض تبریک به کادر آموزشی و اجرایی پر تلاش هنرستان و همچنین اولیای گرامی ، اسامی هنرجویان ممتاز و برتر سال تحصیلی 99-98 به شرح ذیل می باشد . برای این عزیران آرزوی سلامتی و موفقیت در تمام مراحل زندگی را داریم .

تغییررشته از رشته های نظری به فنی و حرفه ای آغاز شد

ثبت نام تغییر رشته از نظری به فنی و حرفه ای آغاز شد .

اگر از انتخاب رشته ی خود در سال گذشته پشیمان هستید به شما پیشنهاد می کنیم با ما تماس بگیرید .

تغییر رشته از شاخه های نظری به فنی و حرفه ای در کوتاه ترین مدت ممکن .

جهت مشاوره تحصیلی رایگان و تغییر رشته می توانید در روز های شنبه الی چهارشنبه از ساعت 8:30 الی 13:30 به هنرستان مراجعه نمایید .

همچنین می توانید از طریق شماره تلفن های هنرستان با ما تماس حاصل فرمائید 88907447-88899109

حضور هنرجویان و دبیران با رعایت پروتکل های بهداشتی

با بازگشایی رسمی مجدد مدارس از 27 اردیبهشت ماه 99 ’ دبیران و هنرجویان عزیز با رعایت پروتکل های بهداشتی جهت برگزاری کلاس های رفع اشکال در هنرستان حضور پیدا کردند .

تصاویر زیر مربوط به تاریخ 27 اردیبهشت ماه 99 به بعد می باشد .

گزارش برگزاری کلاسهای آنلاین در ایام تعطیلی مدارس

هنرستان فنی و حرفه ای فرهنگ جوان از ابتدای شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مدارس ’ علاوه ضبط فیلم های آموزشی و تولید محتوای الکترونیکی و همچنین در کنار ارائه مطالب درسی در نرم افزار شاد ’ اقدام به برگزاری کلاسهای آنلاین در کلیه دروس عمومی و تخصصی کرده است . که می توانید گوشه ای از این فعالیت ها را در کلیپ زیر مشاهده نمایید .

تصاویر ضدعفونی هنرستان جهت بازگشایی مجدد مدارس از 27 اردیبهشت ماه 99

با توجه به بازگشایی مجدد مدارس از 27 اردیبهشت ماه ’ لذا کلیه فضاهای هنرستان با مواد خاص ضدعفونی کننده گندزدایی و ضدعفونی گردید . همچنین کلیه دستورالعمل های بهداشتی جهت حضور مجدد هنرجویان رعایت و آماده سازی شد. گوشه ای از این فعالیت ها را می توانید در کلیپ زیر مشاهده نمایید.

ضبط فیلم های آموزشی در ایام تعطیلی مدارس در هنرستان فرهنگ جوان

با توجه به اینکه کلیه مدارس به علت شیوع ویروس کرونا تعطیلی می باشند اما کادر آموزشی و اداری هنرستان فرهنگ جوان به جهت جلوگیری از تعطیلی روند آموزشی و عقب افتادگی درسی هنرجویان در مدرسه حاضر شده و اقدام به ضبط فیلم های آموزشی میکنند .

شما اولیای محترم و هنرجویان عزیز می توانید با مراجعه به کانال تلگرام و یا صفحه رسمی هنرستان فرهنگ جوان در آپارات فیلم های درس مورد نظر خود را مشاهده و دریافت کنید .

جهت هدایت به صفحه رسمی هنرستان در آپارات و دریافت فیلم های درسی روی عکس زیر کلیک کنید

نمایی از صفحه رسمی هنرستان فرهنگ جوان در سایت آپارات

>> روی عکس بالا کلیک کنید <<

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام هر پایه

اولیای محترم می توانند جهت مشاوره تحصیلی رایگان ‚  ثبت نام سال تحصیلی 1400-1399 ‚ آگاهی از شهریه سال جدید و بازدید از فضای هنرستان روز های شنبه الی چهارشنبه از ساعت 8:30 الی 13:30 به هنرستان مراجعه نمایند . جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های هنرستان تماس حاص فرمائید .

لازم به ذکر است برای ثبت نام هنرجویان جدید الورود حضور هنرجو به همراه اولیای ایشان الزامی است .

قبولی بیش از 90% در کنکور سراسری سال 98

قبولی بیش از 90% از هنرجویان پایه دوازدهم در کنکور سراسری سال 98 را به اولیای ایشان و همکاران پرتلاش در هنرستان تبریک و تهنیت عرض می نمائیم .

غلامرضا شیرازی امین – رئیس هنرستان فنی و حرفه ای فرهنگ جوان